Extra diensten

Individuele wandelingen

Heeft u een hond die niet in een groep past, denk aan een niet-gesocialiseerde hond, een oudere hond, honden met trauma’s, of honden met gedragsproblemen, ook voor deze specifieke groep honden kan Blije blaffers een uitkomst bieden met extra diensten, bekijk deze hieronder.

Dag en nachtopvang

Ook bied ik dagopvang en overnachtingen aan voor lieve blije blaffers, waarvan hun baasjes even tijd voor zichzelf willen of hard aan het werk zijn.
Met een gerust hart kunt u uw hond achterlaten.
In huiselijke kring wordt er volop aandacht gegeven aan het extra gezinslid. Daarnaast gaat uw hond mee met de uitlaatservice van Blije Blaffers zodat hij kan spelen, rennen, genieten en blij zijn. 

Dierverzorging

Het verzorgen van huisdieren wanneer u niet in de gelegenheid bent door bijvoorbeeld vakantie. Ik geef uw kat de aandacht die het graag wil en verschoon de kattenbak.
Ook konijnen, hamsters, cavia’s, kippen etc verzorg ik graag.

Welkom bij Blije Blaffers Uitlaatservice, dé toegewijde en vertrouwde keuze voor het uitlaten van uw geliefde viervoeter! Als eigenaar van deze gepassioneerde eenmanszaak sta ik garant voor een buitengewone ervaring voor uw hond, bekijk ook eens mijn extra diensten.

Bij Blije Blaffers Uitlaatservice begrijp ik dat uw hond meer is dan alleen een huisdier. Hij is een belangrijk lid van uw gezin, en daarom verdient hij de best mogelijke zorg en aandacht. Met mijn jarenlange ervaring en diepe liefde voor honden, zorg ik ervoor dat uw trouwe metgezel een geweldige tijd heeft tijdens onze wandelingen.

Ik geloof in een persoonlijke aanpak, waarbij ik elke wandeling afstem op de individuele behoeften en voorkeuren van uw hond. Of uw hond nu energiek is en graag rent en speelt, of juist liever rustig wandelt en snuffelt, ik zorg ervoor dat de wandeling volledig op maat is. Uw hond zal genieten van de juiste hoeveelheid beweging, stimulatie en sociale interactie, precies zoals hij het leuk vindt.

Blije Blaffers Uitlaatservice in Harderwijk & Hierden staat garant voor de veiligheid en het welzijn van uw hond. Ik ben uitgerust met de kennis en vaardigheden om uw hond op een verantwoorde en zorgzame manier uit te laten. Als toegewijde hondenliefhebber houd ik constant toezicht op de groep, zodat uw hond veilig kan genieten van het gezelschap van andere vriendelijke honden. U kunt met een gerust hart uw hond aan mij toevertrouwen, wetende dat hij in goede handen is.

Bij Blije Blaffers Uitlaatservice gaat het niet alleen om het uitlaten van uw hond. Het gaat om het creëren van een band, het bieden van een veilige en stimulerende omgeving en het leveren van een uitstekende service. Ik ben toegewijd aan het vervullen van de behoeften van uw hond en het overtreffen van uw verwachtingen.

Neem vrijblijvend  contact op met Blije Blaffers Uitlaatservice om een reservering te maken of voor meer informatie. Samen zorgen we ervoor dat uw hond een blije en gezonde levensstijl heeft, vol avontuur en plezier. Uw hond verdient niets minder dan het beste, en dat is precies wat hij zal krijgen bij Blije Blaffers Uitlaatservice.