Over mij

Mijn naam is Froukje Plantenga woonachtig in Hierden. Uit passie voor honden ben ik deze uitlaatservice begonnen. Het buiten zijn, de bossen, de interactie met de honden is wat mij gelukkig maakt. Bobby, mijn Friese stabij,  is al 16 jaar mijn trouwe metgezel.  Met hem aan mijn zijde is het allemaal zo veel leuker. Vanaf mijn geboorte zijn er honden in mijn leven geweest en een leven zonder honden komt niet voor in mijn woordenboek.

Meer dan twintig jaar ben ik werkzaam geweest in het ziekenhuis Isala.

Ik volg nu mijn hart en ben met honden gaan werken, mijns inziens het mooiste wat er is.

De opleiding HUS bij de Martin Gaus academie heb ik met goed gevolg afgerond.

De onderdelen waaruit het basis examen bestaat zijn:
1. ras herkenning
2. welzijn,behoefte en emotie
3. leeftijdsfasen
4. maakbaarheid
5. gedrag en hondentaal
6. biologie en anatomie
7. verzorging en ehbo
8. bewegingsleer
9. wet en recht

Daarna de gerichte opleiding hondenuitlaatservice behaald en blijf mijn kennis in de toekomst uitbreiden over de belevingswereld van het prachtige dier “de blije blaffer” 

Blije Blaffers Hondenuitlaatservice

Blije Blaffers Uitlaatservice is de betrouwbare en liefdevolle keuze voor hondenliefhebbers in de regio’s van Harderwijk en Hierden. Met een passie voor honden en jarenlange ervaring in het verzorgen van deze viervoetige vrienden, bied ik de perfecte oplossing voor drukbezette hondenbezitters.

Ik begrijp dat elke hond uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bied ik persoonlijke aandacht en zorgvuldig samengestelde wandelgroepen die passen bij de energieniveaus en persoonlijkheden van de honden. Of het nu gaat om een actieve wandeling door het bos of een rustige struin langs het water, ik zorg ervoor dat elke hond zich gelukkig en voldaan voelt.

Veiligheid en welzijn staan altijd voorop bij Blije Blaffers Uitlaatservice. Ik ben goed opgeleid in EHBO voor honden en zorg ervoor dat elke wandeling veilig en plezierig verloopt. 

Als u op zoek bent naar een vertrouwde en deskundige uitlaatservice voor uw harige metgezel in Harderwijk of Hierden, hoeft u niet verder te kijken dan Blije Blaffers Uitlaatservice. Uw hond zal dol zijn op de avontuurlijke wandelingen en de persoonlijke aandacht die hij krijgt, terwijl u met een gerust hart kunt gaan werken, wetende dat uw trouwe vriend in goede handen is.