blije_blaffers_tarieven

Tarieven

Tweede hond op hetzelfde adres krijgt 20% korting op de uitlaat overnachting en dagopvang.

Blije Blaffers Uitlaatservice

Blije Blaffers Uitlaatservice is de toegewijde partner voor hondenliefhebbers in de prachtige omgeving van Harderwijk en Hierden. Met een enorme liefde voor honden en een schat aan ervaring in de zorg voor deze trouwe viervoeters, bied ik de ideale oplossing voor (drukbezette) hondenouders.

Ik begrijp dat iedere hond uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom bied ik  persoonlijke aandacht en stel ik zorgvuldige wandelgroepen samen die passen bij de energieniveaus en persoonlijkheden van de honden. Of het nu gaat om een avontuurlijke trektocht door het bos of een ontspannen wandeling langs het water, ik zorg ervoor dat elke hond zich gelukkig en voldaan voelt na elke uitstap.

Indien u op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren uitlaatservice voor uw harige metgezel in Harderwijk en Hierden, hoeft u niet verder te zoeken dan Blije Blaffers Uitlaatservice. Uw hond zal genieten van de avontuurlijke wandelingen en de persoonlijke aandacht die hij ontvangt. Terwijl u met een gerust hart uw hond mee laat gaan, in de wetenschap dat uw trouwe vriend in goede handen is. Bij Blije Blaffers draait alles om het welzijn en geluk van uw hond. Bekijk hierboven de tarieven pagina voor meer informatie.